ТБ ЗАПАД – ИЗТОК от България

ТБ Запад – Изток е част от НЛБ Груп – динамична, успешна и стабилна международна банкова група, с ефективен и печеливш бизнес, който позволява по-нататъшно развитие и растеж на българския пазар. Банката залага на удовлетвореността на своите служители, защото инвестицията в човешките ресурси е неин ключов ангажимент. Със своята отзивчивост, професионализъм и отлични взаимоотношения между служителите и към клиентите, ТБ Запад – Изток си е поставила за цел най-високото ниво на сътрудничество. Изключителното ниво на бизнес услуги е основното предимство на банката на българския банков пазар.

Мисията на ТБ Запад – Изток е с финансови средства и бизнес консултиране да подпомага Словенските компании при установяването и развитието им на българския пазар и да дава възможност на местните компании да реализират своите проекти. Стратегията на банката се състои в начинът, методът и подходът да постигне визията, да има удовлетворени служители, клиенти и собственици и да поема отговорността за своите действия.

Въпреки че е част от една от най-силните и стабилни банкови групи в Източна Европа, преди всичко ТБ Запад – Изток се счита за член на местната общност. Вие можете да исползвайте кредитен калкулатор от нашият сайта. Поради това, че всеки бизнес има свои финансови потребности, които изискват специални решения, ТБ Запад – Изток предоставя основа, която най-добре ще подкрепя растежа на конкретния бизнес, помагайки му да достигнете до успех.

Като бизнес партньор, ТБ Запад – Изток работи заедно с клиентите си, за да могат те да постигнат финансовите си цели. Опитният екип на банката е отлично подготвен в предлагането на интелигентни и гъвкави бизнес решения и персонализирани услуги за малки и средни предприятия, чиито бизнес е в икономически сектори като продажби на едро и дребно, продажби на автомобили, производствена дейност, услуги, финансово посредничество, хотели и ресторанти, почистване и обработване на отпадъци, туризъм и други.

На 25 ноември 2010 година акционерите на банката гласуват увеличение на капитала с 250 000 000 евро. Тогава бе проведено 16 – тото редовно Общо събрание, на което присъстваха 83.81 % от акционерите. На Общото събрание беше избран и заместник на подалия оставка член на Надзорния съвет Грегор Доленц.

Негов заместник стана Антон Мацух, като мандатът му ще изтече заедно с този на сегашните членове на надзорния съвет, които са избрани на 14 – тото редовно Общо събрание на акционерите проведено на 30 юни 2009 година. ТБ Запад – Изток предлага банкови и финансови услуги и продукти както на корпоративни клиенти, така и на физически лица. Служителите на банката имат индивидуален подход към всеки клиент, според неговите нужди и възможности. Всички настоящи и бъдещи клиенти на банката ще бъдат очаровани от нивото на обслужване.

Полезна информация? Споделете с приятелите си!
epochtimes-bg.com
Вашият коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: