Търговска Банка в България

Това е търговска банка, която има пълен банков лиценз за извършване на финансови и банкови операции в страната и чужбина. Търговска банка предлага на своите клиенти всички видове банкови и финансови продукти и услуги, придържайки се към най-добрите международни практики. Банката се е специализирала в консултиране и подкрепа на търговски операции между България и Турция, защото притежава изключително голям опит и познания за турския пазар. Приоритет на Търговска банка е обслужването на клиенти при пълна конфиденциалност и комфорт. На своите настоящи и бъдещи клиенти банката предлага изключително голямо разнообразие от продукти и услуги. Търговска банка се стреми да отговаря на изискванията и условията на бързо променящия се финансов пазар, предлагайки бързи и спестяващи разходите решения, по надежден и гъвкав начин.

Търговска банка е учредена на 12.03.1999 година, когато получава пълен банков лиценз за извършване на операции в страната и чужбина, предоставен от БНБ. Акционерния капитал на дружеството е 40 000 000 лева. Банката разполага с над 30 офиса в градовете София, Варна, Пловдив, Асеновград, Бургас, Хасково, Ямбол, Плевен, Русе, Шумен, Търговище, Добрич, Благоевград, Кърджали, Момчилград и Свиленград, като предстои откриване на още десет клона в други градове на страната.

Единствен собственик на капитала на Търговска банка АД става Фуат Гювен. Той притежава редица търговски дружества в различни икономически сектори в страните България, Турция и Русия.

Търговска банка АД поддържа кореспондентски отношения с някои от водещите световни банки, като предоставя навременни професионални услуги. Операциите и разплащанията на паричните и валутни пазари, на клиентите на Търговска банка Д, се извършват чрез следните банки: CITIBANK New York, STANDARD CHARTERED BANK New York, COMMERZBANK Frankfurt, STANDARD CHARTERED BANK Frankfurt и CITIBANK London.

През месец август 2010 година в София се проведе VІ – то Европейско първенство по бадмингтон за глухи спортисти. Търговска банка оказа стабилна подкрепа на Спортната федерация на глухите в България, като спонсорира шампионата. Нашият отбор се представи достойно и оправда очакванията, като зае престижното трето място.

В края на миналата година Българската агенция за кредитен рейтинг повиши рейтинга на Търговска банка Д АД, като се основава на адекватната финансова сила и стабилната позиция на институцията.

Търговска банка Д АД предлага индивидуални решения за проблемите на всеки свой клиент. Продуктите на банката са достъпни както за физически лица, така и за корпоративни клиенти.

Полезна информация? Споделете с приятелите си!
epochtimes-bg.com
Вашият коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: