Инвестиции в жилищни имоти

Инвестициите в жилищни имоти, за да бъде ефективна инвестицията е необходимо да се инвестира и продава в точната фаза от циклите на повишаване и понижаване в цените на имотите.

Възможностите за инвестиции в жилищни имоти са твърде много. epochtimes-bg.com разработва схеми за инвестиции в имоти около Студентски град, малки и средно-голями апартаменти за отдаване под наем на временно пребиваващи в София български и чужди граждани, и луксозни имоти, както за временно пребиваващи, така и за постоянно ползване.

Инвестицията в имоти в Студентски град за момента е много привлекателна, поради няколко причини – наемите за кв.м. са високи, жилищата с малки квадратури са на много достъпни цени, както за индивидуална инвестиция, така и за малки групи 2-4 семейства. Годишната възвращаемост е между 9% и 13%, което е много висока възвращаемост от инвестиция в жилищен имот. Коефициентът ‘цена-доходност’ се движи между 380 и 550, което прави инвестицията много изгодна. Намирането на наематели е подсигурено от местоположението на имота и вероятността често да се сменят наемателите е много малка.

Чрез инвестициите в малки, средно-големи и големи апартаменти за временно пребиваващи в София български и чужди граждани, се повишава рентабилността от ниско рентабилните имоти. Например, годишната възвращаемост в районите около бул. Цар Борис III и бул. България, бул. Цариградско шосе и около Бизнес центъра в Младост 4, в момента е около 5% – 6%, а коефициента ‘цена – доходност’ е над 700. Чрез отдаването им под наем за кратки период, при цени до 70% от цената на 3 звездни хотели, при 30% заетост, годишната възвращаемост ще се повиши до 7%, при 50% заетост – до 11.7%, при 70% заетост – над 16%. Друго предимство е, че поради активното строителство на административни сгради в тези райони и лесната комуникация с центъра на града, отдаваемостта по наем и цената на жилища в тези райони ще се повишава.

Тези инвестиционни схеми са подходящи за семейства с минимум средни и по-високи доходи, които не разчитат на рентата за подсигуряване на месечните вноски по кредита.

epochtimes-bg.com с радост ще приеме индивидуални предложения за инвестиции в жилищни имоти, както и предложения от строителни фирми и агенции за недвижими имоти, които ако кореспондират на критериите ни за ефективност от инвестицията и за сигурност на инвеститорите, ще бъде подсигурено финансиране и ще бъдат изработени схеми за групови инвестиции.

Ето предложенията на epochtimes-bg.com за инвестиции в жилищни имоти, кликнете тук.

Полезна информация? Споделете с приятелите си!
epochtimes-bg.com
Вашият коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: