Избор на кредит чрез кредитен консултант

Избирайки вашият кредит чрез услугите на кредитен консултант, вие максимално можете да се възползвате от всички, настоящи и бъдещи възможности за намаляването цената на кредита. Не случайно около 65% от кредитополучателите по света ползват услугите на кредитни консултанти.

 • Безлихвен първи кредит: Да
 • Сума: 1300 ЛВ
 • ГПР: 49.5 %
 • Минимален размер: 50 ЛВ
 • Период: 5-30 дн.
 • Работно време:
  08:00 - 20:00
  09:00 - 17:00
 1. ИЗБЕРЕТЕ КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ, който предлага кредитите на най-голям брой кредитори. Така ще можете да се възползвате от конкуренцията между банките и да получите най-изгодния кредит.
 2. ИЗИСКВАЙТЕ от кредитния консултант да ви отдели достатъчно време за да се ориентирате във възможностите, които предлага пазара.
 3. НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ, ако не разбирате разликата между отделните кредити, не Вие, а кредитния консултант е този, който трябва да разбира. Доколко той е подготвен ще разберете, когато ясно и точно ви обясни каква полза ще имате при избора на един или друг кредит.
 4. НАПРАВЕТЕ си списък с всички въпроси, за които искате пояснения и НЕ ПОДПИСВАЙТЕ нищо преди да получите всички отговори.
 5. ПОИСКАЙТЕ от кредитния консултант да ви изготви стратегия за плащането на кредита поне за 3 години, която трябва да отговаря на вашите доходи и на стила ви на живот.
 6. ИЗЯСНЕТЕ съвсем точно, какъв ефект ще окажат промените на лихвените равнища дохода ви и при какви обстоятелства ще бъдете затруднени да обслужвате кредита си.
 7. ЗАПОМНЕТЕ, кредитните инспектори работят за банките, които са страна по сделката. Кредитните консултанти работят за Вас. Успеха на бизнеса им зависи от вашата оценка за работата им.

Можете сами да изберете заем, да разберете как да го направите.

Rating
( 1 , average 5 from 5 )
Please share to your friends:
epochtimes-bg.com